Services

Vi tilbyder både komplette løsninger, såvel som del-løsninger.

Vores tilgang sikrer at der er en rød tråd gennem din virksomheds identitet, multimedier og markedsføring.

Vi leverer ikke kun services, men partnerskaber
Lige gyldigt om du ønsker en komplet løsning eller blot en mindre service, så er vores indstilling den samme – at levere holdbare løsninger med mulighed for yderligere udvikling. Gennem vores kundecenter kan du få et overblik over hvilke opgaver vi varetagerer, samt få forslag til forbedringer.

Komplet eller del-løsning?
Vi brænder for at levere komplette løsninger, men vi tager alle vores opgaver lige seriøst. Har vi fornøjelsen af at arbejde med din virksomhed fra bunden kan vi sikre helhed på tværs af brand, multimedier og kommunikation. Ved mindre opgaver har vi ikke den samme kontrol.

Vores services er opdelt i 3 kategorier

1. Branding og identitet

Fundamentet i enhver virksomhed er dets identitet. Ved hjælp af brand-analyse, afdækker vi hvad der gør din unik og dens styrker. Med udgangspunkt i dét kan vi designe en visuel identitet som repræsenterer din virksomhed og assistere med at planlægge og skabe indhold der skaber værdi for dine kunder.

services - branding

2. Design og multimedier

Billeder er en essentiel ingrediens af en flot hjemmeside og skarp markedsføring. Med udgangspunkt i jeres identitet tager vi billeder som reflekterer hvem i er og hvad i kan tilbyde.

Vi designer skræddersyede kontorartikler og markedsføringmaterialer tilpasset netop jeres virksomhed. Det gør at I kan skille jer ud fra jeres konkurrenter og give jer bedre genkendelsesværdi.

services - design og multimedier

3. Digital kommunikation

En online-tilstedeværelse er ikke længere end mulighed – men et krav. Med en hjemmeside får I en platform hvor i kan interagere med jeres kunder. Vi udvikler hjemmesider til ethvert behov.

services - digital kommunikation