Services

Vi tilbyder både komplette løsninger, såvel som del-løsninger.

Vores tilgang sikrer at der er en rød tråd gennem din virksomheds identitet, multimedier og markedsføring.

Vi leverer ikke blot services, men partnerskaber
Ligegyldigt om du ønsker en komplet løsning eller blot en mindre service, så er vores indstilling den samme – at levere holdbare løsninger med mulighed for yderligere udvikling. Når vi indgår i et samarbejde kan du gennem vores kundecenter få overblik over igangværende opgaver og få forslag til forbedringer.

Komplet eller del-løsning?
Vi brænder for at levere komplette løsninger, men vi tager alle vores opgaver lige seriøst. Har vi muligheden for at arbejde med din virksomhed fra bunden kan vi sikre helhed på tværs af brand, multimedier og kommunikation. Ved mindre opgaver gør vi vores bedste for at udvikle produkter der passer til din virksomheds eksisterende brand-identitet.

Vores services er opdelt i 3 kategorier

services - branding

1. Branding og identitet
Fundamentet i enhver virksomhed er dets identitet. Ved hjælp af brand-analyse, afdækker vi hvad der gør din unik og dens styrker. Med udgangspunkt i dét kan vi designe en visuel identitet som repræsenterer din virksomhed og assistere med at planlægge og skabe indhold der skaber værdi for dine kunder.

services - design og multimedier

2. Design og multimedier
Billeder er en essentiel ingrediens af en flot hjemmeside og skarp markedsføring. Med udgangspunkt i jeres identitet tager vi billeder som reflekterer hvem i er og hvad i kan tilbyde.

Vi designer skræddersyede kontorartikler og markedsføringmaterialer tilpasset netop jeres virksomhed. Det gør at I kan skille jer ud fra jeres konkurrenter og give jer bedre genkendelsesværdi.

services - digital kommunikation

3. Digital kommunikation
En online-tilstedeværelse er ikke længere end mulighed – men et krav. Men det kan være en udfordring at begå sig online. Vi kan hjælpe din virksomhed med at blive synlige ved hjælp af søgemaskineoptimering (SEO), Pay-per-click-markedsføring og engagere jeres kunder med email-markedsføring og sociale medier-kampagner.