Præsenter din virksomhed fra dens bedste side

Professionelle foto sikrer et professionelt udtryk og kan bruges til at kommunikere på tværs af mange forskellige medier.

Din virksomhed = dine foto
Hvorfor benytte generiske stock-foto når din virksomhed kan profilere sig med professionelle og skræddersyede billeder af høj kvalitet?

Fordi det er nemmere og billigere? Nej. Professionelle billeder af din virksomhed, dine medarbejdere og dine produkter giver på sigt meget mere værdi end generiske billeder.

Vi tager ikke blot billeder for billedernes skyld – før det første knips, overvejer vi nemlig den bredere kontekst hvori billedernes kan benyttes. Derved sikrer vi os at dine billeder kan bruges i både din markedsføring, såvel som i din branding og digitale kommunkation.

Portrætfoto
Sæt ansigt på din virksomhed med professionelle portrætter af dig og dine medarbejdere. Bruges ofte i forbindelse med hjemmeside, id-kort og badges.

Stemningsbilleder
Giv jeres kunder en ide om jeres virksomhed, ideér, produkter – fra en mindre formel vinkel. Denne type foto er bedre til at illustrere fornemmelsen og stemningen som i gerne vil dele med jeres interessenter.

Produktfoto
Stil skarpt på jeres produkter. Gode produktfotos stiller jeres produkter i fokus, sikrer et professionelt udtryk og kan benyttes på tværs af medier og kommunikationkanaler.