Præsenter, kommuniker, sælg? Hjemmesiden er hvad du vil have den til at være

En online tilstedeværelse er ikke længere en mulighed, men et krav. Har du ikke en hjemmeside, gør du det meget mere kompliceret for dine kunder at finde din virksomhed.

Er en hjemmeside virkelig så vigtig?
Ja! I en tid hvor langt de fleste søger og shopper online så kan en hjemmeside være forskellen mellem at din virksomhed bliver set eller ej. En hjemmeside er virksomhedens digitale butiksvindue – og på samme måde kan den understøtte din virksomheds mål ved at formidle information til dine kunder og præsentere dine varer og services.

Responsive hjemmesider til alle enheder
Det er en realitet at folk browser nettet med forskellige enheder. Der er stor forskel på hvordan en hjemmeside tager sig ud på en smartphone i forhold til på en stationær computer.

Hjemmesider der ikke tager højde for dette, kommer til at fremstå uprofressionelle og uoptimerede. Ydermere bliver de også straffet i Googles søgemaskineresultat – da Google vægter mobilvenlighed i deres algoritme.

Vi udvikler responsive hjemmesider der automatisk tilpasser sig enheden de bliver vist på – så din kommunikation er konsistent over alle platformer.

Hvilken funktioner passer til dine behov?

Online booking / Tidsbestilling
Et online booking-system kan afvikle reservationer og automatisk sende bekræftelser til dine kunder.
Webshop / E-handel
Sælg produkter og services online med en webshop. Gør det nemmere for dine kunder ved at lade dem handle når og hvor de vil.
Formidling
Alle hjemmesider har formidling som mål. Hvad enten det er at præsentere services og produkter eller at præsentere dit C.V. så giver en online tilstedeværelse dig fordele som rækkevidde og effektivitet.
Tilmelding
Har din virksomhed et behov for at email-marketing, kan en hjemmeside agere indsamlingsværktøj for email-adresser og besvarelser – data som kan benyttes til at forbedre din virksomhed.