Print spiller stadig en rolle i det digitale økosystem

Supplér dine digitale tiltag med god gammel papir og lærred og tilføj værdi til din virkomsheds branding og markedsføring.

Hvilken rolle spiller print idag?
Print er som en hjemmeside et vigtigt værktøj i kommunikationsarsenalet. Hvor stor en rolle afhænger af din virksomheds størrelse og behov.

Hvad er din virkomsheds behov?
De fleste virksomheder har minimum for kontorartikler som visitkort, diverse skabeloner (fakturaer, skilte m.m.). Udover det så er der en tendens til virksomheder med en fysisk lokation har et større behov for printartikler som flyers, brochurer, kataloger osv.

Kontorartikler
Bliv husket. Ved at integrere dit brand i brevpapir, visitkort, konvolutter og øvrige printartikler der benyttes i virksomhedens daglige drift, kan vi sikre at jeres kunder bliver mindet om jer på daglig basis.

Flyers
En billig og effektiv markedsføringsværktøj som specielt egner sig til kampagner eller tilbud. Design, format og materiale kan tilpasses til ethvert behov.

Skilte
Bliv set! Hvad enten dit mål er at informere eller at skaffe opmærksomhed, så er et skilt en oplagt mulighed. Et skilt kan tage mange former; pull-ups, lærredsbannere og meget mere.

Brochurer
Den klassiske brochure er stadig et godt valg når det kommer til printmaterialer. Form og indhold kan tilpasses til din virksomheds behov.

Brand-identitet
Print-artikler der understøtter dit brand og som ikke falder under kontorartikler, ofte benyttet som gaver til ansatte og kunder. Paraplyer, tøj, glas – kun fantasien sætter grænser.

visuel identitet - farver

Annonce-design
Skarpe annoncer der fænger og som lever op til kravene i magasiner og aviser. Vi har erfaring med at levere print-annoncer til print-annoncører.

Specialprint
Er dine behov ikke at finde i oversigten, så kan vi også finde ud af noget. Vi leverer gerne specialprint så som brochureholdere, emballage og lignende.