Få bevægelsen med i din kommunikation – video er det næste skridt

På trods af at billeder kan kommunikere mere end tusind ord, kommer foto til kort sammenlignet med video med dens billede, lyd og bevægelse.

Hvad kan video gøre for din virksomhed?
I takt med at sociale medier får større og større indflydelse i vores liv, er der opstået en række kanaler hvori videoformatet trives.

Som medie kan video tilpasses til at kommunikere alt – lige fra profilering af din virksomhed, en produktpræsentation eller ugentlige vlogs.

Hvilken type indhold der bedst egner sig afhænger af din virksomheds behov og budget.

Sammensæt en video til dit projekt
Nedenstående oversigt er en kortfattet beskrivelse af de forskellige typer video-indhold vi har erfaring med. De bør ikke anses for at være enkeltstående produkter, men del-elementer af et videoprojekt. De fleste videoer vil eksempelvis kræve en brand-intro, grafik og specifikke optagelser.

Brand-intro
En kort videosekvens som max varer 3-5 sekunder der kort introducerer dit brand og informationer som i gerne vil fremhæve. Oftest brugt i starten eller slutningen af egentligt videoindhold.

Stemningsvideo
Fang stemningen!. Kan dække over mange forskellige begivenheder eller situationer som kan give dine kunder et indblik i jeres virksomhed.

Profilvideo
Dine virksomhed, medarbejdere og produkter spiller hovedrollerne i en profilvideo. Perfekt til messer og til at introducere nye kunder til din virksomhed.

Produktvideo
Når produktfoto ikke er nok, kan en produktvideo gøre et endnu større indtryk. Specielt egnet hvis produktet har detaljer der kan fremhæves med dynamisk bevægelse eller over tid.

Interview
Har du noget at sige til dine interessenter eller kræver din nye service forklaring? Med en interviewvideo kan du besvare deres spørgsmål på forhånd og give dem et ansigt og en stemme at stole på.