Digital kommunikation

Kommunikér, sælg og byg stærke kunderelationer – helt digitalt.

Med afsæt i hjemmeside, sociale medier og email sørger vi for at din virksomhed udnytter dets digitale potentiale.

Digital kommunikation og dig
I takt med at internettets indflydelse vokser og at digitale værktøjer som email og søgemaskiner bliver en fast del af hverdagen – er der opstået muligheder for at din virksomhed kan nå ud til dine kunder og opbygge gensidige forhold.

Der er utrolig store fordele i at investere i digital kommunikation. Fokus på søgemaskineoptimering gør at dit webindhold bliver fundet. Faste månedlige emails kan være både en salgsmulighed og/eller en mulighed for at kommunikere nyheder. Ligeledes kan en stærk tilstedeværelse på de sociale medier omsættes til kundeengagement, stærke kunderelationer og salg.

God kommunikation kræver koordination
Et godt fundament giver de bedste præmisser for at starte den digitale kommunikationsproces. Derfor er planlægningen lige så vigtig for os som eksekveringen. Vi anbefaler at alle virksomheder først gennemgår en kritisk brand-evaluering og sætter en indholdsstrategi før den første paragraf skrives. Et skarpt brand, klare retningslinier og en langsigtet plan giver din virksomhed det bedste udgangspunkt for succes i det digitale landskab.

Søgemaskineoptimering (SEO)
Opnå bedre position i søgemaskinerne ved at gå systematisk til værks med indhold, og ved at overholde de praktiske krav fastsat af søgerobotterne.

Søgemaskinemarkedsføring (SEM)
Udvid jeres markedsføring med online advisering via Google Adwords og Bing ads. For at sikre at dine midler bliver brugt optimalt, understøttes SEM-processen af nøgleordsundersøgelse og rapportering.

Sociale medier
Sæt ansigt på din virksomhed ved hjælp af Instagram og Facebook. Gennem sociale medier kan du involvere dine kunder direkte, udnytte deres indsigt og gøre dine kundeinteraktioner personlige og mindeværdige.

Email-markedsføring
Mulighederne er mange med email-markedsføring. Send nyhedsbreve, kampagnetilbud eller personlige salgsemails til dine kunder for at holde dem opdateret og interesseret.