Digital kommunikation

//

Email-markedsføring

Et kommunikationsmedium som kan tilpasses til netop dine behov

Nyhedsbreve, salgskampagner, automatiserede mersalg – mulighederne er mange med email-markedsføring

Hvad er email-markedsføring?
Email-markedsføring er ganske simpelt alle emails som bliver sendt fra din virksomhed til dine kunder og interessenter. Virksomheder som Mailchimp har gjort det muligt for selv små virksomheder at drive ekstensive email-kampagner. Nyhedsbreve, salgskampagner og automatiserede emails er blot få eksempler på mulighederne med emails. Hver email, automatisk som manuel, er en mulighed for at markedsføre din virksomhed, dets produkter og services.

God email-markedsføring skaber værdi for modtageren
Overvej alle de emails du selv modtager – hvor mange af dem ender i affaldskurven? Gode emails gør mere end bare at formidle din besked, de har reel værdi for dine interessenter. Værdi kan tage mange forskellige former, men fælles er at det tager udgangspunkt i dine kunders behov og er personlig. Email-markedsføringssoftware er blevet så sofistikeret at du kan målrette emails helt personligt. Rabatkoder på deres fødselsdag? Personligt udvalgte produkter baseret på deres tidligere indkøb? Mulighederne er uendelige. Sæt dig i din modtagers sko når du planlægger din email-kampagner.

Nyhedsbreve
Et nyhedsbrev er som navnet antyder typisk en nyhedsopsamling som giver interessenter et overblik over nylige hændelser.

Video, billeder, animationer kan integreres i nyhedsbreve for at gøre dem mere levende. Dette har åbnet op for mulighederne i forhold til hvad et nyhedsbrev kan – moderne nyhedsbreve bruges i forbindelse med kommunikation, salg og alt imellem.

Automatiserede emails
Når dine kunder tilmelder sig dit nyhedsbrev, placerer en ordre eller sender dig en forespørgsel får de typisk tilsendt en bekræftelse.

Ved at integrere din virksomheds hjemmeside med en email-markedsføringsplatform kan vi gøre hver email til en potentiel kundeinteraktion. Ud fra deres besøgsmønstre og historik kan vi generere automatiske emails der matcher deres behov på det rette tidspunkt.

Salgskampagner
Designet fra bunden med et salgsmål for øje. En salgskampagne er en serie af emails som fokuserer på at afsætte et eller flere produkter. I modsætning til nyhedsbreve som bliver afsendt efter en tidsplan, så bliver salgsemails afsendt efter behov – op til højtider, ved lancering af en ny produktserie osv.