Digital kommunikation

//

Sociale medier (SoMe)

Giv din virksomhed stemme og personlighed gennem SoMe

SoMe-aktivitet kan være et godt værktøj til at bygge links, levere indhold og engagere dine kunder

Sociale medier – er det indsatsen værd?
Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest – SoMe kan være en stor mundfuld, men de også blive et utroligt stærkt værktøj i din digitale kommunikation. Hvor stærkt afhænger af din virksomheds ambition og kapacitet. Vi anser SoMe for at være en kritisk del af en indholdsstrategi og benytter dem til at levere indhold, bygge links og engagere kunder.

Hvad kan sociale medier gøre for din virksomhed?
De fleste virksomheder lader til at være klar over at SoMe er en vigtig værktøj i digital kommunikation, det afspejles i antallet af brand-profiler. Desværre er de fleste virksomheders SoMe-profiler også drevet uden et egentligt mål. Men hvad er målet med sociale medier? Likes? Delinger?
Google har slået fast at social medie-popularitet ikke bliver overvejet i deres rangeringsalgoritme, men at de derimod bliver anset som almindelige sider. Der er dog klare indikationer på at en stærk tilstedeværelse på de SoMe har en effekt på SEO. Virksomheder der er gode til at skabe indhold og engagere deres kunder har tendens til at rangere væsentligt højere.

Facebook 
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Twitter
 Google+